Fri fragt ved køb over 500 kr Optjen point ved hvert køb
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os! Tlf.: +45 42 61 61 11 Mail: salg@skoleudsmykning.dk

Kundeservice


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/skoleudsmykning.dk/public_html/wp-includes/media.php on line 1176
2015-12-21_2346

Skoleudsmykning.dk er en webshop, der giver skoler og institutioner muligheden for selv at designe produkter online til udsmykning. Vores koncept er web-to-print løsninger, hvor man selv designer det hele online i vores design program Creatify. Denne løsning gør det muligt, at designe helt unikke ting, der kan være med til at skabe en sammenhængende rød tråd i skolens indretning og værdier.

Skoleudsmykning.dk er en del af Cimbertrading.com som er et danskejet fællesorgan, hvor vi pt. ejer og driver 12 webshops med salg både til B2B og B2C. Vi sender imellem 300-500 pakker afsted om måneden – store som små. Cimbertrading.com er ejet af Michael Krogh Sørensen som startede det hele tilbage i marts 2003. Vi lægger stor vægt på kvalitet, konkurrencedygtige priser, hurtig levering og god kundeservice.

Skoleudsmykning.dk tilbyder et alsidigt produktprogram baseret på vores kunders ønsker og behov. Vi tilføjer og udvikler løbende nye produkter.

 

Spar tid, penge og besvær – design selv skilte og print online. YOU DESIGN _ WE PRINT !

 

Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 9-15

Ring på:

4261 6111 eller 2090 6111

Du er også velkommen til at sende os en mail.

For spørgsmål vedr. produkter, priser m.m.:
salg@skoleudsmykning.dk

For spørgsmål vedr. igangværende ordre, levering m.m.:
ordre@skoleudsmykning.dk CIMBER TRADING – Toldboden 3, 2. sal – 8800 Viborg